HornyCraft APK

HornyCraft

SystemAndroid
Version0.13.2
Rate4.6
Download1M+

Introduce HornyCraft APK

Jocurile de supraviețuire sunt întotdeauna pline de fior și emoție. În mod similar, HornyCraft este aici cu un joc interesant și un mediu atractiv. Jocul se referă la colectare și creație, urmărind povestea principală a jocului. Vei întâlni multe fete și le vei ajuta cu lucrurile lor pentru a le impresiona. Fă-ți prieteni și întâlnește-i pentru a te bucura de lucruri interesante. 

Explorați lumea și începeți să creați case mari, apartamente și clădiri pentru a câștiga puncte. Cumpără-ți o casă într-un cartier bun, îmbunătățește-ți mediul de viață și arată-ți publicului stilul tău de viață bogat. Impresionează-ți vecinul pentru a te culca și poți să-ți faci noi prieteni și să interacționezi cu mai multe personaje din joc.

Caracteristici:

Gameplay incitant

Jocul are un gameplay interesant în care jucătorii colectează resurse și fabrică obiecte pentru supraviețuirea lor. Nu doar crafting, ci și jucătorii pot întâlni și discuta cu diferite fete, le pot impresiona, se pot întâlni cu ele și pot face multe altele.

Controale simple

Jocul are comenzi simple care facilitează jocul tuturor. Tot ce trebuie să faci în joc este să atingi ecranul. Atingeți obiecte pentru a interacționa cu ele și selectați opțiunile de acționare.

Fă-ți mai mulți prieteni

Puteți avea mulți prieteni în joc, deoarece este un joc interactiv și puteți începe o conversație cu orice jucător sau NCP. Uneori va trebui să răspundeți cu răspunsuri adecvate celeilalte persoane pentru a se integra în discuții.

Fără înregistrare

Jocul nu vă cere să vă înregistrați în aplicație; dacă doriți să salvați datele jocului, trebuie să vă înregistrați. Cu toate acestea, vă puteți bucura în continuare de toate misiunile și jocul fără să vă înregistrați pe bord.

CUM SE DESCARCĂ HornyCraft APK

Faceți clic pe butonul de descărcare pentru a obține „HornyCraft APK”.

Faceți clic pe Instalare descărcare fișier după descărcarea fișierului.

Finalizați procesul de instalare deschizând programul de instalare.

Permiteți „Sursă necunoscută” în setări.

Lasă-l să finalizeze instalarea pe smartphone-ul tău.

Obțineți totul gratuit și nelimitat cu HornyCraft APK

Concluzie

HornyCraft Apk este un joc interesant de simulare open-world în care poți juca rolul unui miliardar. Cumpărați articole de lux, mașini scumpe și case mari pentru a impresiona vecinii. Planifică o întâlnire cu puii fierbinți din jurul tău pentru a te culca și a te distra cu modele celebre. Dacă aveți întrebări despre joc, nu ezitați să ne împărtășiți cuvintele.